Inte särskilt innovativt, men gott - Spagetti med bacon, körsbärstomater och sugar snaps
För trött för att skriva något mer än bara receptet. Men spagettirätten vi åt till middag var god. Nu ska jag bara vila ögonen några minuter...

Spagetti med bacon, körbärstomater och sugar snaps
4 portioner + en till matlådan
400 g spagetti
2 pkt bacon à 140 g
10 cm purjolök
1 vitlöksklyfta
1 ask körsbärstomater à 250 g
10-15 sugar snaps
1 dl bladpersilja
salt
svartpeppar
parmesanost
Koka spagettin. Skär baconet i bitar och knaperstek i sitt eget fett. Under tiden, skär purjolöken i ringar, hacka vitlöksklyftan, halvera tomaterna och dela sugar snapsen i mindre bitar. Hacka persiljan.
Låt purlöken och vitlöken fräsa en stund tillsammans med baconet och lägg sedan i övriga ingredienser. Salta och peppra.
Häll av spagettin och lägg i en stor skål. Blanda med baconfräset.
Servera med riven parmesanost.

















